Over Colour-Image

Colour Image ben ik, Gitta Koerten – graag stel ik mijzelf aan jou voor… Ik ben bijna 40 jaar oud, gelukkig getrouwd met Remco en de trotse moeder van twee prachtige kinderen.

Ik werk drie dagen per week in de luxe parfumeriezaak ICI Paris XL in Purmerend als eerste verkoopmedewerkster. De vragen waarmee ik tijdens mijn werk in aanraking kom, zijn onder andere inspiratiebron geweest om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van kleur en make-up.

Een toenemende vraag inzake het professioneel stylen van wenkbrauwen heeft mij ertoe besluiten om afgelopen jaar een training te volgen op dit vlak. Inmiddels beschik ik in mijn salon over een professionele wenkbrauwstoel en bied ik deze diensten ook aan.

Bij Art of Colors heb ik mijn visagie-opleiding met goed gevolg afgerond en zodoende mag ik mijzelf professioneel visagiste noemen. Om mijn kennis op dit gebied actueel te houden volg ik zeer regelmatig trainingen bij verschillende luxe merken waaronder Chanel, Lancôme, Dior etc.

Om een compleet advies te kunnen geven, ben ik aansluitend de opleiding voor kleurenstyling gaan volgen bij de Nelleke Mulder Imago Groep. Door mijn kennis van kleuren in zowel de make-up als in de kleding en accessoires toe te passen, ben ik in staat ieders eigen, persoonlijke schoonheid te benadrukken. Het resultaat is een zelfverzekerde, krachtige maar vooral ook vrouwelijke look!

Nieuwsgierig wat kleuren en ik voor jou kunnen betekenen? Bel of mail mij voor een afspraak, ik help je graag verder met een passend advies in een gezellige setting.

Veel liefs, Gitta