Kleurstyling

Kleur zegt alles: durf te kiezen en laat jezelf stralen!

Wist je dat de kleuren die je draagt in jouw kleding en make-up voor een groot deel bepalen wat je uitstraalt? Door hierin de juiste keuzes te maken, kun je op eenvoudige wijze jouw pluspunten benadrukken en een zelfverzekerde, maar vooral ook vrouwelijke look creëren.

Kleur kan zoveel voor je doen, vijf redenen voor een professionele kleurenanalyse op een rij:

  • Na toepassing van de juiste kleuren ziet een toeschouwer eerst jouw persoonlijkheid en daarna pas de (aan)kleding.
  • Als je de juiste kleuren toepast, komt jouw huid veel egaler en zachter over, eventuele rimpeltjes vallen minder op.
  • Als je de juiste kleuren draagt lijkt jouw gebit witter, dat geldt ook voor jouw oogwit; een frissere uitstraling is het resultaat.
  • Door tijdens het winkelen te kiezen voor de juiste kleuren in jouw kleding, voorkom je miskopen en kun je veel slimmer kleding combineren.
  • Met de juiste kleuren in jouw make-up en kleding benadruk je jouw unieke persoonlijkheid en krijg je een zelfverzekerde uitstraling.

Hoe verloopt een kleurstyling bij Colour-Image?

 

Binnen de kleurenstyling werken we met vier types, die gekoppeld zijn aan de vier seizoenen. Tijdens de analyse kijk ik naar de ondertoon van jouw huid en de kleur van jouw ogen en haar. Op basis van de combinatie van deze drie uitgangspunten, kan ik jou indelen binnen 1 van deze vier types – hierbij valt ook weer onderscheid te maken tussen zgn. koele en warme types.

 

Op basis van de uitkomst van de kleurenanalyse laat ik je door middel van speciale kleurenkragen precies zien welk kleurenpallet jou het allermooiste staat. Ik neem hier zorgvuldig de tijd voor, zodat je zelf zult inzien wat kleuren voor jou kunnen doen, zowel op negatieve wijze (waardoor je deze kleuren leert te vermijden), maar vooral op positieve wijze (waardoor je de juiste keuzes leert maken). Tot slot eindig ik de analyse met de uitleg over de kleurenkaart en hoe je die in het vervolg het beste kunt toepassen tijdens het kopen van nieuwe kleding – een gemakkelijk geheugensteuntje!

 

Na de kleurenanalyse geef ik je graag nog tips over hoe je de juiste kleuren ook kunt laten terugkomen in jouw make-up en eventuele accessoires zoals een bril of sieraden. Als je vertrekt uit mijn salon, laat ik je graag stralend de deur uitgaan met een dagelijkse make-uplook die je thuis eenvoudig zelf kunt toepassen. Bekijk mijn prijslijst voor aanvullende informatie.