Bruidsmake-up

Allereerst, gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!
Ik vind het altijd heel bijzonder om vrouwen op één van de allermooiste dagen uit hun leven te mogen helpen met een passende bruidsmake-up, afgestemd op hun persoonlijke wensen. Het blijft speciaal om onderdeel te mogen zijn van deze bijzondere, kleine momenten voorafgaand aan de trouwerij zelf. Natuurlijk is het belangrijk dat jij – als bruid – op deze dag straalt, maar dat je je daarnaast vooral ook jezelf en vrouwelijk voelt. Tot slot is het fijn om te weten dat jouw bruidsmake-up de hele dag perfect zal blijven zitten!

Om samen tot een mooi en gewenst resultaat te komen, spreek ik (in de aanloopperiode naar jouw huwelijk ) samen met jou in mijn salon jouw wensen door. Door het aanbrengen van een proefmake-up, weet je zeker of dit bij jouw verwachtingen aansluit. Goed om te weten is, dat ik uitsluitend gebruik maak van luxe make-upproducten die gelijk een verzorgend karakter hebben. De make-up heeft prachtige pigmenten en kleuren en blijft de hele dag mooi zitten. Bekijk mijn prijslijst voor aanvullende informatie.

Op de grote dag zelf kom ik persoonlijk naar jou toe (klik hier voor meer informatie) en zorg ervoor dat jij je op deze dag op jouw allermooist voelt!